Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرزاد دانشمندی گفت: از 167 هزار و 985 نفر متقاضی واجد شرایط دریافت تسهیلات ودیعه مسکن، 66 هزار و 48 نفر تشکیل پرونده داده‌اند که از این تعداد 52 هزار و 614 نفر وام خود را دریافت کرده و مابقی نیز در مرحله تکمیل پرونده هستند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، شهرزاد دانشمندی مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی در گفت‌وگو با رادیو اقتصاد با بیان این‌که آمار دریافت‌کنندگان وام ودیعه مسکن در حال تغییر و رو به افزایش است، گفت: براساس آخرین آمار تا روز دوشنبه از 167 هزار و 985 نفر متقاضی واجد شرایط دریافت تسهیلات ودیعه مسکن، 66 هزار و 48  نفر تشکیل پرونده داده‌اند که از این تعداد 52 هزار و 614 نفر وام خود را دریافت کرده و مابقی نیز در مرحله تکمیل پرونده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در واکنش به انتقادات درباره برخی کارشکنی‌‌ها در روند پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن گفت: براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، مدارک مورد نیاز برای اخذ وام ودیعه مسکن متناسب با مبلغ تسهیلات  و به تشخیص بانک‌ها است. به دلیل آن‌که این وام از اعتبارات داخلی بانک‌ها و اغلب از محل سپرده مردم نزد بانک‌ها تأمین می‌شود، وثایق باید به‌گونه‌ای باشد تا منجر به افزایش معوقات بانک‌ها نشود.

این مقام مسئول ادامه داد: برای تسهیلات بیش از 150 میلیون ریالی (300 و 500 میلیون ریال) علاوه بر وثایقی نظیر سفته و چک متقاضی نیاز به معرفی ضامن از سوی متقاضیان به بانک‌ها است. از طرف بانک مرکزی برای سهولت مردم در دریافت وام ودیعه مسکن، به بانک‌ها توصیه شده حتی‌المقدور با یک ضامن تسهیلات را به متقاضیان پرداخت کنند؛ اما اگر بانکی تشخیص دهد که یک ضامن کافی نیست، می‌تواند وثایق دیگری هم درخواست کند.

مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی با اشاره به امکان استفاده از سهام عدالت برای وثیقه‌گذاری تسهیلات ودیعه مسکن براساس مصوبه ستاد کرونا، گفت: بانک‌ها می‌توانند از سهام عدالت برای وثیقه وام ودیعه مسکن استفاده کنند. اما براساس‌ آخرین پیگیری‌های انجام شده، همچنان سازوکار استفاده از سهام عدالت به عنوان وثیقه در سازمان بورس و اوراق بهادار فراهم نشده است.

در ادامه جواد حق‌شناس معاون امور شهری بنیاد مسکن، روند ثبت‌نام در طرح اقدام ملی مسکن را رو به بهبود ارزیابی کرد و اظهار داشت: افزایش قیمت‌ها و کاهش درآمد مردم باعث استقبال پایین مردم از طرح اقدام ملی مسکن شده است.

این مقام مسئول با اشاره به ساخت 88 هزار واحد از طرح اقدام ملی مسکن از سوی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی افزود: یکی دیگر از عوامل کاهش استقبال متقاضیان از طرح اقدام ملی انتظار تولید مسکن مشابه مسکن مهر و با قیمت‌های حداقلی است؛ ولی اکنون که مشخص شده هزینه تمام شده پروژه با قیمت‌های روز ساخت‌وساز محاسبه می‌شود، متقاضیان کمی دچار تردید در واریز وجوه اولیه شده‌اند. البته اینکه دولت در اغلب پروژه‌ها اراضی 99 ساله و یا به صورت اقساط بدون بهره عرضه می‌کند، از جذابیت‌های خرید مسکن در قالب طرح اقدام ملی است.

وی ادامه داد: شیوه پرداخت تسهیلات 100 میلیون تومانی بانک عامل به ازای هر یک از متقاضیان طرح اقدام ملی متناسب با پیشرفت پروژه تعیین تکلیف شده است که محل اعتبار آن توسط بانک مرکزی معین شده و نرخ سود این تسهیلات 18 درصد خواهد بود.

در پایان مهدی روان‌شادنیا کارشناس حوزه مسکن، با بیان این‌که سطح اعتماد مردم به طرح‌هایی که دولت کلید می‌زند کاهش پیدا کرده، گفت: دلیل کاهش اعتماد عمومی به پروژه‌های دولت، طولانی شدن زمان اتمام پروژه‌ها است. به عنوان مثال همچنان شاهد تحویل واحدهای مسکن مهر هستیم.

وی افزود: به نظر می‌رسد با اعتماد به بخش خصوصی و ایجاد تسهیلات در فرآیند کسب‌وکار بخش خصوصی، می‌توان پروژه ‌ها را با قیمت پایین‌تر و زمان کوتاه‌تر به اتمام رساند که قاعدتاً رضایت و مشارکت متقاضیان را به دنبال خواهد داشت.

انتهای پیام/4141

منبع: آنا

کلیدواژه: سهام عدالت ودیعه مسکن وام ودیعه تسهیلات ودیعه مسکن تسهیلات ودیعه مسکن وام ودیعه مسکن طرح اقدام ملی بانک مرکزی سهام عدالت بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۵۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری

به گزارش پارس نیوز، وام 100 میلیون تومانی طرح طراوت بانک آینده با سود 23 درصدی به متقاضیان پرداخت می‌شود و افراد با دریافت آن تنها امکان خرید از فروشگاه‌های طرف قرارداد بانک مذکور را دارند. بر اثر پرداخت این تسهیلات حساب وام گیرنده مسدود خواهد شد. این یکی از تضمین‌های تسهیلات مذکور است. علاوه بر این، افراد باید ضامن رسمی نیز داشته باشند تا تسهیلات به آن‌ها پرداخت شود. افراد بعد از دریافت تسهیلات مذکور و خرید کالای مورد نظر، 36 ماه فرصت بازپرداخت اصل و سود این تسهیلات را دارند.

با در نظر گرفتن شرایط مذکور، میزان هر قسط این وام به 3 میلیون و 870 هزار و 972 تومان می‌رسد. کل سود وام 39 میلیون و 354 هزار و 998 تومان بوده و جمع رقم تسهیلات و سود آن 139 میلیون و 412 هزار و 998 تومان اعلام شده است.

  روش غیرحضوری دریافت وام 100 میلیون تومانی طرح طراوت بانک آینده چگونه است؟

افرادی که به این تسهیلات نیاز داشته و فرصت حضور در شعب بانک آینده را ندارند، می‌توانند به صورت غیرحضوری برای این وام درخواست بدهند. افراد به منظور ثبت نام برای دریافت وام مذکور باید در سامانه پیشخوان مجازی ویژه مشتریان بانک یا سامانه ساتا تشکیل پرونده بدهند و سپس با تکمیل فرآیند، تسهیلات مذکور را دریافت کنند. همچنین افراد بعد از دریافت مبلغ وام امکان خرید اینترنتی و غیرحضوری کالا یا محصول مورد نظر از فروشگاه‌های طرف قرارداد بانک آینده را خواهند داشت.

منبع: رده

دیگر خبرها

  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • آخرین وضعیت وام ودیعه مسکن اعلام شد+ جزییات
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • امروز؛ آخرین مهلت نام نویسی برای دریافت وام‌های ضروری و ودیعه مسکن
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند/ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟